Ri1-100 Droogpak compressed (1,1 mm dik)

O’Three heeft zijn reputatie met neopreen droogpakken opgebouwd en wij zijn heilig overtuigd van neopreen en de vele voordelen ervan ten opzichte van andere materialen.

  • Met dit pak van 1,1 mm CCN neoprene is de brug geslagen tussen neoprene- en membraan-droogpakken.
  • CCN staat voor "Constant Compression Neoprene". Verbazingwekkend goede isolatie en vrijwel gelijkblijvend drijfvermogen op alle dieptes!
  • De Ri buitenlaag voeren wij al meer dan 20 jaar!
  • Ri staat voor "resin impregnated". De buitenzijde van dit neoprene is geimpregneerd. Dat geeft het pak de extreem sterke buitenlaag. Een ander groot voordeel van deze inpregnatie is dat er minder vocht in de buitenzijde trekt. Het pak is daardoor sneller droog en het geeft na het duiken een veel betere bescherming ten "wind chill" op de kant.
  • Leverbaar met rug- en frontrits

undefined

Onze keuze is gevallen op O'Three. Deze gespecialiseerde fabriek in het zuiden van Engeland heeft ook een erg lange historie. Als uw keuze het Ri1-100 droogpak is van 1,1 mm dik bent u helemaal klaar voor de meeste extreme situaties. Jarenlange ervaring en testen hebben de ontwikkeling van dit ondersteund. De opbouw van het materiaal en de gedachte achter de dikte is voor heel veel extreme duikers de reden tot aankoop!
undefined

Maak een afspraak en kom kijken in onze showroom of download hier de brochure