Lewmor droogpakken (algemene info)

Naast de uitgebreide collectie neopreen droogpakken van O'Three die wij (Dufare) voor de beroepsduikmarkt vertegenwoordigen in Nederland, verkopen wij sinds 2021 ook trilaminaat droogpakken.
Speciaal ontwikkeld voor beroepsduikers die in de zomer wél droog, maar niet superwarm willen duiken.

We hebben lang gezocht naar een ervaren fabrikant die bereid was om een collectie pakken te ontwikkelen speciaal voor onze klanten. Pakken die volledig gebruiksklaar zijn voor het zwaardere werk!

Voor ons was de kwaliteit van de naden het allerbelangrijkste. Bij een trilaminaat droogpak kan je het belangrijkste onderdeel (de tape) eigenlijk niet zien, want dat zit aan de binnenkant 😀.

De LEWMOR droogpakken zijn aan de binnenkant 2 x "getaped". De eerste (onderste) laag tape is een 20mm brede rubber tape. Daaroverheen wordt een tweede (bredere) rubber tape aangebracht, zodat er een extra waterdichte barrière is + een extra bescherming tegen doorslijten.

De LEWMOR pakken zijn leverbaar in drie verschillende materialen.

HD Nylon
Eigenlijk het allereerste trilaminaat dat gebruikt werd. Een stevige slijtvaste nylonsoort, die snel droogt!

Cordura
Deze soort trilaminiaat heeft een "cordura" buitenzijde. Een grovere en dikkere vezel, die zorgt voor een sterke, maar toch soepele stof. Comfortabel én ijzersterk!

Hypalon
Dit is eigenlijk een 4-laags trilaminaat. Op de buitenzijde van het pak is een extra laag "rubber" aangebracht, waardoor het pak uitermate goed geschikt is voor de vieze klusjes, zoals gierkelders en verontreinigd water.

Kijk voor meer informatie verder op deze website, of maak een afspraak om bij ons in de showroom de pakken te bekijken en uiteraard te passen.